Bekijk ook NOESK
Prefab

Constructies/spanten

Houten gebintwerken van constante kwaliteit

NOESK bouwt originele, houten gebintwerken voor boerderijen en woningen met een luxueuze, landelijke uitstraling en een solide constructie. Wij zijn de specialist op het gebied van draagconstructies en verlijmde houten spanten. Door vakmanschap met innovatieve oplossingen te combineren, kunnen we constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit produceren.

Wilt u weten of houten gebinten of verlijmde spanten ook iets voor u is? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder enkele voorbeelden van constructies die wij hebben gerealiseerd!

Eikenhouten gebintconstructie Noorden

Dragende gebintconstructie van Frans eiken

Voor deze moderne, landelijk woning in Noorden die onder architectuur is ontworpen hebben wij de dragende gebintconstructie gerealiseerd. De constructie is volledig opgetrokken uit hoogwaardig Frans eikenhout. Naast deze maatwerk gebintconstructie hebben we de houtskeletbouw wanden en dakplaten prefab geleverd. 

Bekijk project

Douglas gebintconstructie Valkenswaard

Dragende gebintconstructie van douglas

Voor dit nieuw te bouwen kinderdagverblijf in Valkenswaard hebben wij de dragende gebintconstructie gerealiseerd van douglashout. Het betreft een gebintconstructie inclusief sporenkap met wolfseinden van ruim 10 meter breed en wel 35(!) meter lang.

Bekijk project

Gebintconstructie nieuwbouw boerderij

Nieuwbouw boerderij met authentieke traditionele gebintconstructie van Frans eikenhouten

Voor deze nieuwe T-boerderij hebben we de eikenhouten gebintconstructie, kapconstructie en verdiepingsvloer in het voorhuis gemaakt; zo krijgt de nieuwbouw constructie een hele traditionele uitstraling. Door al het zichtwerk in het interieur geeft de hagelnieuwe boerderij je een nostalgisch gevoel; de eikenhouten balken in het interieur geven de boerderij zijn karakter. 

Bekijk project

Monumentale boerderij

Renovatie houten gebintenconstructie monumentale boerderij in omgeving Venlo

In de omgeving van Venlo hebben we de eikenhouten gebintconstructie tot in detail nagemaakt en vervangen. In deze afgebrande monumentale boerderij in Venlo hebben wij de houten gebintconstructie helemaal opnieuw opgebouwd. We hebben de houten spanten exact gereproduceerd: inclusief de gebogen spanten die origineel gebruikt waren bij de bouw van de honderden jaren oude boerderij.

Bekijk project

Belevingscentrum America

Nieuw pannenkoekenrestaurant onder moderne architectuur

Voor dit ‘Belevingscentrum’ (een nieuw pannenkoekenrestaurant onder moderne architectuur) hebben wij een landelijke gebintconstructie met pen- en gatverbindingen op maat gemaakt. Het complex van 18 bij 8 meter heeft over de gehele lengte een aflopende daklijn volgens ontwerp van de architect.

Bekijk project