Prefab houtpakketten

Voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional

NOESK is dé specialist in prefab zelfbouwpakketten voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional. Wij leveren uw maatwerk constructie op locatie, inclusief nummering, technische tekening en bevestigingsmaterialen. Zelfs prefab wand- en dakpanelen kunnen wij op maat leveren.
 

Van moderne bouwwerken tot klassieke gebinten met pen- en gatverbindingen: door onze computergestuurde CNC- productie kunnen wij alle soorten constructies op maat als prefab bouwpakket leveren; in verschillende houtsoorten zoals eikenhout of douglas uit eigen import. Op basis van uw schets of tekening calculeren wij graag een offerte op maat voor u.

 

Voorbeeldprojecten bekijken   Meer informatie?

Prefab 1   Prefab 2   Prefab 3   Prefab 4   Prefab 5  

Werkwijze prefab productie

Offerte & levertijd
Op basis van uw tekening of schets maken wij een offerte op maat inclusief levertijd en bezorging indien van toepassing.

Definitieve maatvoering na akkoord offerte
Wanneer de offerte akkoord is geeft u de definitieve maatvoering door zodat onze tekenaar met uw ontwerp aan de slag kan.

Technische tekening
Onze tekenaar en werkvoorbereiders werken uw project gedetailleerd uit: u ontvangt per e-mail een technische tekening ter controle.

Houtpakket in productie
Als u de technische tekeningen heeft geaccordeerd gaat uw houtpakket in productie waarbij elk onderdeel wordt genummerd.

Genummerde tekening als bouwplan: zowel in print als digitaal
In het bouwpakket zit een genummerd bouwplan: deze ontvangt u ook digitaal per e-mail. 

Afhalen vanaf werf of bezorgen op locatie
Als het prefab bouwpakket helemaal klaar is maken we een afspraak met u om het bouwpakket af te halen of te laten bezorgen. 

Offerte aanvragen