Bekijk ook NOESK
Prefab

Nieuwbouw

Een klassieke gebintconstructie van NOESK in uw nieuwbouwwoning

Wanneer u aan gebintconstructies denkt, denkt u waarschijnlijk aan traditionele boerderijen. Dat is begrijpelijk en komt inderdaad ook veel voor, maar origineel gebintwerk wordt tegenwoordig ook steeds meer toegepast in nieuwe, karakteristieke woningontwerpen. Want een houten gebintconstructie is met afstand de meest duurzame manier om een huis op te bouwen.

Werken met de beste materialen
Bij NOESK werken we voornamelijk met douglas en eikenhout: dit zijn duurzame en vooral sterke houtsoorten. Eikenhout is een van de beste materialen voor het bouwen van een woning, hooiberg, garage, carport of veranda. De losse onderdelen van de gebintconstructie verbinden we met klassieke pen- en gatverbindingen. Hierdoor krijgt uw draagconstructie een nostalgische uitstraling. Zeker in een nieuwbouwwoning zorgt dit voor een bijzonder resultaat.

Sterke gebintconstructies op maat
Bij ieder project kijken we opnieuw naar de wensen van de klant en wat het pand nodig heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden voor het bouwen van een gebintconstructie in een nieuwbouwwoning.

Behalve de traditionele werkwijze, zoals deze eeuwen geleden ook al werd toegepast, maken we ook gebruik van moderne, innovatieve technieken. Hierdoor kunnen we oerdegelijke en duurzame constructies op maat realiseren waar u jarenlang van kunt genieten.

Een NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden. Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!

Meer over onze werkwijze