Bekijk ook NOESK
Prefab

(Kap) schuren

Eiken houten schuur of kapschuur op maat
Denkt u aan een houten schuur in landelijke stijl, uitgerust met een klassieke rieten kap? Met een houten dak of pannendak kan natuurlijk ook. Of overweegt u een garage met veranda? Wat uw wens ook is op dit gebied, bij NOESK vindt u de schuur die u zoekt.

Ambachtelijk maatwerk
De afgelopen jaren heeft NOESK al veel verschillende soorten schuren met houten spanten gebouwd. Groot en klein, van landelijk tot meer eigentijds. Ook voor een houten kapschuur of bijgebouw kunt u bij ons terecht. Voor het vervaardigen van onze producten hebben we de beste machines ter wereld tot onze beschikking. We schuwen echter ook het handwerk niet. In onze ambachtelijke maatwerkoplossingen komen beiden samen. En doordat we sterk in bouwen op maat zijn, kunnen we wel zeggen dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn.

Houten kapschuur met gebinten
Kapschuren zijn tegenwoordig erg in trek. Dat komt omdat de functie van een kapschuur veel breder is dan vroeger. De kapschuur werd vroeger op boerenbedrijven gebruikt om hooi of vee tegen weersinvloeden als regen en wind te beschermen. Tegenwoordig worden onze eikenhouten kapschuren vooral gebruikt als een buitenverblijf met een landelijk tintje. Niet zo gek als u bedenkt dat u op deze manier het hele jaar door lekker buiten kunt zijn. Zelfs op ijzige winteravonden. Ziet u uzelf al lekker onder een dekentje bij de vuurkorf genieten van een kop warme koffie of chocomel?

Luxe eikenhout of lariks/douglas?
U kunt kiezen voor een open buitenverblijf of kapschuur of een uitvoering met zijwanden. Zelfs een gesloten kapschuur met 4 zijwanden behoort tot de mogelijkheden. NOESK werkt enkel met de beste materialen. Onze kapschuren worden vaak gemaakt van duurzaam en stabiel eikenhout. Kiest u in plaats van luxe eikenhout liever voor lariks/douglas, dan is dat ook geen probleem.

Houten constructies
NOESK kiest ook voor het beste als het gaat om constructies. Onze schuren en kapschuren bouwen wij op basis van solide gebintconstructies met traditionele pen- en gatverbindingen. De eeuwenoude constructie is niet alleen oersterk en bestand tegen alle weersomstandigheden, maar geeft uw schuur of kapschuur bovendien een authentieke, luxe uitstraling. Met aandacht voor detail en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om een maatwerkoplossing te bieden die op al uw wensen aansluit.

Een échte NOESK

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail.

In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Een echte NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!