Bekijk ook NOESK
Prefab

Hooiberg/veldschuur

Een hooiberg of veldschuur met een lange levensduur
Hooibergen en veldschuren zijn onmisbare bouwwerken op het terrein van monumentale boerderijen. Vroeger werden ze gebruikt voor de opslag van hooi en af en toe voor het stallen van dieren. Tegenwoordig worden ze behalve als stal of hooiopslag ook steeds vaker gebruikt als carport of als tuinhuis.

Duurzame en sterke materialen
Dankzij de duurzame materialen en de sterke constructie die gebruikt worden bij het bouwen van een hooiberg of veldschuur hebben de bouwwerken een lange levensduur. NOESK is specialist op het gebied van eikenhouten gebintconstructies, die als basis dienen voor de bouw van een hooiberg of veldschuur. Zeker als u gebruik maakt van eikenhout als basis bent u verzekerd van een lange levensduur. Kiest u in plaats van luxe eikenhout toch liever voor lariks/douglas? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Traditionele én moderne werkwijzen
De eikenhouten gebintconstructies en houten spanten worden met zorg ontworpen en geproduceerd in onze werkplaats. Onze medewerkers zijn vakmensen met jarenlange ervaring en kennis die de oersterke constructies bouwen volgens de eeuwenoude methoden.

Naar deze ambachtelijkheid maken we gebruik van een unieke 5-assige CNC bewerkingsmachine waarmee we het eikenhout in iedere gewenste vorm kunnen zagen en frezen. Hiermee kunnen we machinaal de schoren verdiepen, zodat er geen kieren zichtbaar zijn zoals bij haakse verbindingen. Dit scheelt daarnaast niet alleen tijd, zorgt ook nog eens voor een hogere en constantere kwaliteit.

Hooiberg of veldschuur van hoge kwaliteit
NOESK ontwerpt en bouwt een oersterke gebintconstructie voor uw hooiberg of veldschuur op maat. Bij ons bent u verzekerd van een kwaliteitsconstructie met een lange levensduur; volledig afgestemd op uw wensen en de omgeving.

Een NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden. Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!

 

Een échte NOESK

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail.

In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Een echte NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!