Bekijk ook NOESK
Prefab

Garages/carports

Eikenhouten garages: ongekende ruimte en luxe
Voor de bouw van een bijzondere garage bent u bij NOESK aan het juiste adres. Wist u dat er vaak verrassend weinig ruimte nodig is voor de bouw van een garage? En dat terwijl het u juist veel extra bergruimte én een mooie uitstraling oplevert. Een eikenhouten garage met een traditionele gebintconstructie geeft uw woning of boerderij echt iets extra’s.

Eiken bijgebouw met talloze toepassingen
Bij NOESK geloven we sterk in bouwwerkconstructies en technieken die zich over lange tijd al bewezen hebben. Daarom worden de houten garages die we bouwen altijd gebouwd aan de hand van de traditionele constructie met houten gebinten. We spreken ook wel van eiken spanten. De eeuwenoude constructiemethode zorgt niet alleen voor een oerdegelijke basis, maar ook voor een landelijke uitstraling. Ongeacht de toepassing van uw garage. Uw auto er in parkeren ligt voor de hand, maar uw garage kan als houten bijgebouw ook prima dienstdoen als kantoor, hobbyruimte of ruime berging.

Houten carport: authentiek én functioneel
Uw auto beschermen tegen felle zon, regen, wind, vallende bladeren en rondfladderende vogels? Een carport is de ideale oplossing. U kunt er meerdere auto’s onder kwijt en er zelfs de fietsen neerzetten.

Een traditioneel model met plat dak, een sierlijk model met zadeldak, een carport geïntegreerd in het ontwerp voor een tuinhuis of berging? Een garage met veranda, een dubbele garage met rieten kap? Of een eikenhouten carport? Slechts een greep van de mogelijkheden die wij u bieden. Geef uw carport een nostalgische uitstraling en kies voor een eikenhouten gebintconstructie. Ongekend sterk, stabiel en een lust voor het oog.

NOESK; voor ambachtelijk vakmanschap
We ‘promoten’ de constructie met houten gebinten niet voor niets: het is degelijk, duurzaam en onverwoestbaar. Bovendien ziet het er ook nog eens authentiek en luxe uit. Bij NOESK weten we alles van houten gebinten en constructies en de mogelijke toepassingen. We werken al decennialang met deze constructies. Daarom zitten onze medewerkers nooit om een vakkundig advies verlegen. Bent u zich nog aan het oriënteren? Laat u vooral door ons adviseren. We gaan pas aan de slag als we uw exacte wensen in kaart hebben gebracht.

Een échte NOESK

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail.

In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Een echte NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!