Bekijk ook NOESK
Prefab

Constructies/spanten

Sterke draagconstructies en eiken houten spanten van NOESK
NOESK bouwt originele, houten gebintwerken voor unieke woningen met een luxueuze, landelijke uitstraling en een solide constructie. Wij zijn de specialist op het gebied van draagconstructies en houten spanten. Door vakmanschap met innovatieve oplossingen te combineren, kunnen we constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit produceren.

Duurzame en sterke houten draagconstructies en spanten
We maken houten gebinten, dwarsgebinten, houten balken, spanten en gordingen. Tussen, op en tegen deze onderdelen worden de muren, plafonds en daken van het bouwwerk bevestigd. Het resultaat is een stijlvol bouwwerk met een oersterke constructie.

De draagconstructies en spanten van NOESK kunnen worden gebruikt voor luxe houten schuren, carports en garages, maar ook voor complete woningen of boerderijen.

Een NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden. Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op

Draagconstructies bouwen, renoveren en restaureren
Dankzij onze jarenlange ervaring met authentieke eikenhouten gebintconstructies weten we wat een bouwwerk nodig heeft. Behalve voor het bouwen van draagconstructies en houten spanten kunt u bij NOESK ook terecht voor het renoveren of restaureren van uw houten gebintconstructie en individuele spanten.

Een échte NOESK

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail.

In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Een echte NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!